Covid 19

Vi lever dessverre i en spesiell tid hvor vi tidvis har møtt stengte funksjoner i vårt virke, og da spesielt transport & logistikk, men har til tross snart gjennomført et helt år i denne pandemien med tilnærmet normal drift – med noen svært få unntak.

Vi ser mot lysere tider og en gradvis åpning av samfunnet igjen, men fortsetter nå våre tiltak mot Coronaviruset. Under kan du lese mer om hvordan vi på en tryggere måte kan fortsette hjemme befaringer ut i 2021 og inntil vi forhåpentlig kan legge pandemien bak oss.

 

· Vi forsøker å finne måter vi kan gi tilbud ved og ikke gjennomføre befaring. F.eks ved å få våre kunder til å sende oss ca mål og en beskrivelse av ønsket produkter og tjenester. Ved interesse sender vi en konsulent for oppmåling og gjennomgang.

· Vi praktiserer god handhygiene både før og etter våre besøk, og håndhilser ikke. Alle våre biler er utstyrt med håndsprit som både våre selgere og montører bruker i forkant av besøk og i etterkant av et besøk.

· Vi bruker munnbind ved salgspresentasjon og innvendig montering, men har foreløpig unntak for utvendig montering.

· Vi holder minst 1 meters avstand til alle våre kunder.

· Vi ber alle våre kunder gi beskjed dersom man opplever forkjølelses lignende symptomer.

· Vi har innført «kompissjekken» hos våre ansatte – som kort kan beskrives som en symptomsjekk mellom kollegaer.

· Vi følger de til enhver tid gjeldende råd fra FHI

 

 

Vi oppfordrer våre kunder til å gi beskjed ved minste tegn til forkjølelses symptomer, og ber videre om forståelse for at det i så henseende kan føre til noen små avvik i leveringstid. Det er bedre at vi venter noen dager med montering og befaring enn at vi risikerer smitte for våre ansatte eller kunder.

 

Oslo Markise tar svært alvorlig på situasjonen, og gjør hva vi kan innenfor smittevern og for at våre ansatte skal få stå i jobben. Helt til slutt oppfordrer vi av samme grunn til at dere tar kontakt i dag for å avtale tid for en hyggelig og smittefri gratis befaring.