KANONTILBUD HELE JUNI: 30% RABATT PÅ ALL SOLSKJERMING! Les mer her! >>

KAMPANJE: 30% rabatt på all solskjerming!

30% RABATT PÅ ALL SOLSKJERMING!

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å få 30% rabatt på alle solskjermingsprodukter hos Oslo Markise! Forbedre komforten og estetikken i hjemmet ditt samtidig som du beskytter møbler og interiør mot skadelige UV-stråler. Vi hjelper deg med å skape et svalt, komfortabelt og vakkert hjem denne sommeren.

Før: 10.884,-
NÅ: 7.619,-

Priseksempel markiser (uten motor):
150x150cm

BESTILL FØR 1.JULI 2024!

Oppgrader hjemmet ditt med Oslo Markise – Nå med 30% rabatt på alle solskjermingsprodukter!

Sommeren er her, og det betyr solfylte dager og varme kvelder. Men med varmen følger også behovet for effektiv solskjerming. Heldigvis har Oslo Markise en løsning for deg! Med over 50 års erfaring i bransjen tilbyr Oslo Markise et bredt spekter av kvalitetsprodukter, inkludert markiser, zip-screens, plisségardiner, lamellgardiner, rullegardiner og persienner. Og det beste av alt? Akkurat nå får du hele 30% rabatt på alle produkter frem til 1. juli 2024!

Fordelene med solskjerming

Solskjerming er ikke bare en praktisk nødvendighet, men også en investering i hjemmets komfort og estetikk. Her er noen av fordelene med å installere solskjermingsløsninger fra Oslo Markise:

Temperaturregulering:
Solskjerming bidrar til å holde temperaturen inne i huset behagelig kjølig, noe som reduserer behovet for aircondition og dermed strømregningen.

Beskytter møbler og interiør:
Sterkt sollys kan falme møbler, gulv og andre interiørartikler over tid. Ved å installere solskjerming beskytter du dine verdifulle eiendeler mot solskader.

Økt privatliv:
Med riktig solskjerming kan du enkelt regulere hvor mye innsikt det er inn i hjemmet ditt, noe som gir deg større privatliv og trygghet.

Estetisk forbedring:
Solskjermingsproduktene fra Oslo Markise er ikke bare funksjonelle, men også stilige. De kan tilpasses ditt hjems interiør og eksteriør, og gir et løft til hjemmets estetikk.

 

Utforsk produktspekteret

Oslo Markise tilbyr en rekke produkter som passer ulike behov og preferanser:

Markiser:
Perfekt for terrasser og balkonger, markiser gir skygge og beskytter mot UV-stråler. De kan også bidra til å senke temperaturen innendørs.

Plisségardiner:
Disse gardinene er både funksjonelle og dekorative. De kan tilpasses ulike vindusformer og gir et moderne preg til hjemmet ditt.

Lamellgardiner:
Ideelle for store vindusflater og skyvedører, lamellgardiner gir deg muligheten til å regulere lysinnslippet etter behov.

Rullegardiner:
Enkle, men effektive, rullegardiner gir god solskjerming og kan tilpasses ulike rom og interiørstiler.

Persienner:
Tilgjengelig i ulike materialer som aluminium og tre, persienner gir deg full kontroll over lys og innsyn.

Hvorfor velge Oslo Markise?

Lang erfaring og ekspertise:
Siden 1967 har Oslo Markise levert kvalitetsprodukter og ekspertise til fornøyde kunder. Vår lange erfaring gir trygghet for at du får de beste løsningene til ditt hjem.

Skreddersydde løsninger:
Uansett hvilken type bolig eller behov du har, tilbyr Oslo Markise skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine vinduer og ditt hjem.

Profesjonell montering:
Oslo Markise tilbyr profesjonell montering, slik at du kan være sikker på at dine nye solskjermingsprodukter blir installert korrekt og effektivt.

Kundetilfredshet:
De mange positive tilbakemeldingene fra kunder vitner om høy kundetilfredshet og et sterkt fokus på service og kvalitet.

Benytt deg av tilbudet nå!
Denne sommeren har du en unik mulighet til å oppgradere solskjermingen i hjemmet ditt med 30% rabatt på alle produkter hos Oslo Markise. Ikke vent til solen for alvor begynner å steke – bestill en gratis og uforpliktende befaring i dag!

En befaring gir deg muligheten til å få profesjonell veiledning og se hvilke løsninger som passer best for dine behov.
Oslo Markise vil hjelpe deg med å finne den perfekte solskjermingen som både beskytter og forskjønner hjemmet ditt.

Det er enkelt å bestille en gratis befaring hos Oslo Markise:
Fyll ut skjemaet for gratis befaring nederst på denne siden. Oppgi dine kontaktopplysninger og beskriv kort hvilke produkter du er interessert i.

En av våre dyktige medarbeidere vil ta kontakt med deg for å avtale en tid som passer for befaringen.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å få 30% rabatt på alle solskjermingsprodukter hos Oslo Markise! Forbedre komforten og estetikken i hjemmet ditt samtidig som du beskytter møbler og interiør mot skadelige UV-stråler. La Oslo Markise hjelpe deg med å skape et svalt, komfortabelt og vakkert hjem denne sommeren!